Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ПОРЯДОК надання одноразової матеріальної допомоги на оплату вартості збільшення дозволеної потужності користування електричною енергією для житлових приміщень

ПОРЯДОК надання одноразової матеріальної допомоги на оплату вартості збільшення дозволеної потужності користування електричною енергією для житлових  приміщень
24 Лют 2020 11:10 | Новини Нікополя

Управлінням соціальної політики розпочато прийом заяв від громадян міста для отримання одноразової матеріальної допомоги на оплату вартості збільшення дозволеної потужності користування електричною енергією для житлових приміщень. Порядок та умови надання цієї допомоги з місцевого бюджету розміщено на  офіційному сайті.

Які  умови надання Допомоги?

Допомога надається непрацюючим пенсіонерам, які зареєстровані в житловому приміщенні і середньомісячний сукупний дохід на одну особу не перевищує 2000,0 грн. з числа осіб, яким в житлових приміщеннях встановлено електроопалення в установленому порядку та які потребують збільшення дозволеної потужності користування електричною енергією.

Який порядок надання Допомоги ?

Для визначення права на Допомогу з оплати вартості збільшення дозволеної потужності користування електричною енергією для житлових приміщень, громадяни подають заяву до управління соціальної політики (вул. Отаманська буд. 2, каб. 8 ) та повний пакет документів, який складається з оригіналів та копій наступних документів:

Оставить комментарий

avatar
250