Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікополі відбулася «Зимова першість з пішохідного туризму серед учнів 2004-2006 р.н»

У Нікополі відбулася «Зимова першість з пішохідного туризму серед учнів 2004-2006 р.н»
24 Лют 2020 07:39 | Новини Нікополя

19 та 21 лютого в. м. Нікополі відбулася «Зимова першість з пішохідного туризму серед учнів 2004-2006 р.н» даний захід проходив у формі семінару-практикуму з конкурсу «Смуга перешкод» в рамках підготовки та проведення І ( міського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» ( Джура) (середня вікова група).

Традиційно відбірковий етап серед 26 навчальних закладів (19 лютого) проходив на базі КЗ «НСЗШ № 23» ( директор Сахно Є.К.) та КЗ «НСЗШ № 16» ( директор Кирилюк І.В.). А от фінал, на запрошення вчителя фізичного виховання Алєйнікова А.Н. було проведено на базі КЗ «НСЗШ № 16», а не в КЗ «НСЗШ № 23», як то було традиційно вже кілька років підряд.

Не дивлячись, що школа знаходиться не в центрі міста ( житловий масив Новопавлівка), педагогічному колективу вдалося створити всі умови для проведення змагань на високому рівні, крім того цьогорічним нововведенням стали змагання в особистій першості серед дівчат та хлопців.

За результатами відбору до фіналу потрапили: КЗ «НСЗШ №23», КЗ «НСЗШ №17», КЗ «НСЗШ №6»,

КЗ «НСЗШ №20», КЗ «НСЗШ №12», КЗ «НСЗШ №16». Слід зазначити, що окрім 20 та 23 школи, всі інші учбові заклади, які потрапили до фіналу знаходяться у приватному секторі нашого міста, але спортивний туризм стає все популярнішим серед молоді, яка проживає на периферії і в цьому велика заслуга ЗЗСО та педагогічних колективів, які для цього створюють всі умови.

За результатами змагань команд, найшвидше смугу подолали:

ІІІ місце КЗ «НСЗШ № 17»

ІІ місце КЗ «НСЗШ № 23»

І місце КЗ «НСЗШ № 16»

В особистому заліку серед дівчат кращою стала: Коломієць Поліна КЗ НСЗШ № 16( 9 кл.)

В особистому заліку серед хлопців кращим став: Бєляєв Ярослав КЗ НСЗШ № 16 ( 8кл).

Від організаторів змагань – відділу освіти і науки НМР переможці отримали почесні відзнаки, які вручав головний суддя змагань С.М.Коломієць.

 

Оставить комментарий

avatar
250