Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Міський голова Андрій Фісак провів наради з головами квартальних комітетів

Міський голова Андрій Фісак провів наради з головами квартальних комітетів
18 Кві 2019 10:45 | Новини Нікополя

У форматі відкритого діалогу міський голова Андрій Фісак провів наради з головами квартальних комітетів приватного сектору Нікополя. Очільник міста наголосив, що хоче отримувати інформацію, як кажуть, з перших вуст, для того, щоб краще розуміти, де і які необхідно проводити роботи в першу чергу.

Андрій Петрович озвучив дві головні проблеми, які сьогодні існують практично на всіх кварталах приватного сектору Нікополя: це стосується зовнішнього освітлення й постачання технічної води.

Після того, як Нікопольський РЕМ замінив старі опори повітряних ліній електропередачі на нові, робітники КП «Міськавтодор-1» ще не скрізь встигли встановити нові дроти та світильники.

– Я вже дав команду виділити гроші на Міськавтодор-1, і сподіваюся, що депутати Нікопольської міської ради це підтримають, для поточного ремонту зовнішнього освітлення в місті, – наголосив Андрій Фісак.

Щодо постачання технічної води, то проблема накопичувалась багато років. Декілька десятиліть тому мешканці приватного сектору самотужки встановили трубопровід для технічної води. За цей час він став майже непридатним для експлуатації та постійно протікає, що призводить до великих втрат води, а КП «Нікопольводоканал» несе збитки.

Оставить комментарий

avatar
250