Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Інженерній службі енергоремонтного підрозділу Запорізької АЕС – 25 років

Джерело: Запорізька АЕС

Інженерній службі енергоремонтного підрозділу Запорізької АЕС – 25 років
3 Лют 2020 12:14 | Новини Нікополя

Інженерна служба енергоремонтного підрозділу (ЕРП) була створена 1 лютого 1995 року.  За свою 25-річну історію служба зробила вагомий внесок в розробку та організацію впровадження технологічної документації, яка забезпечує якісне і безпечне проведення робіт, пов’язаних з ремонтом обладнання реакторного та турбінного відділень.

Підрозділ вирішує великий спектр виробничих завдань. Вони включають в себе розробку і комплектацію робочих місць програмами, процедурами, технологічними процесами та іншими документами, необхідними для виконання ремонту обладнання. Це також аналіз внутрішнього і зовнішнього досвіду експлуатації, розробка коригуючих запобіжних заходів.  Також тут вирішують питання з контролю дотримання умов отриманих дозволів, з оформлення звітної документації на виконані ЕРП роботи, пов’язані з ремонтом, монтажем, реконструкцією й модернізацією устаткування і трубопроводів, з розробки технічних рішень на усунення дефектів.

Фахівці служби  у складі робочої групи за напрямком «Технічне обслуговування та ремонт» беруть активну участь у місіях підтримки й партнерських перевірках ВАО АЕС та у підготовці до місії OSART.

За успішними результатами стоїть важка наполеглива праця кожного працівника служби, який зробив свій власний внесок в її становлення та розвиток.

Оставить комментарий

avatar
250