Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікополі презентували Міжнародну програму «Оздоровлення економіки України». Проект «IMTD» (USA)

У Нікополі презентували Міжнародну програму «Оздоровлення економіки України». Проект «IMTD» (USA)
31 Січ 2020 15:25 | Новини Нікополя

З вересня 2019 року розпочався великий всеукраїнський тур по презентації Програми оздоровлення економіки України у всіх регіонах нашої держави. 30 січня офіційна делегація IMTD International завітали з робочим візитом до Нікополя.

З метою обговорення перспективних напрямків співпраці та презентації міжнародної програми «Оздоровлення економіки України» офіційна делегація IMTD International 30 січня зустрілася з міським головою Нікополя Андрієм Фісаком. Офіційним послом бренду в Україні даної програми є народна артистка України та відомий громадській діяч Оксана Білозір. Вона розповіла очільнику міста, що програма працює в коаліції трьох країн: Україна, Молдова та Грузія. IMTD International являється міжнародним фінансовим провайдером, тобто це грантова програма. Правова форма – споживча кооперація.

У чому ж полягає нова філософія грантової політики презентованої Програми «Оздоровлення економіки України». І що саме планується зробити для реального оздоровлення економіки України?

– Одна людина – один проект, одна юридична особа – один проект, – розповіла Оксана Білозір. –  Правова форма створена так, щоб наші американські колеги, а штаб-квартира нашої організації знаходиться у Вашингтоні, мали безпосередній доступ до безпосереднього контакту з кожною людиною.

Оставить комментарий

avatar
250