Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

До уваги отримувачів субсидії!

До уваги отримувачів субсидії!
24 Січ 2020 13:20 | Новини Нікополя

За підсумками 2019р. року близько 400 сімей міста змушені повернути державі нараховані їм субсидії. Це ті громадяни, що подали до управління соціальної політики недостовірну інформацію, що вплинула на розмір субсидії, право її отримувати, або не надали інформацію в повному обсязі. Є родини, які мають повернути чималі суми, що сягають 10-20 тис. грн. Виявляються недобросовісні отримувачі під час перевірок за результатами верифікації субсидій у Міністерстві фінансів України.

В 2020 році продовжуються перевірки. Міністерством на початку січня надано чергові списки для перевірки отримувачів субсидії.

Звертаємо увагу, що на даний час враховуються при призначенні субсидії не лише купівля / оплата послуг на суму, що перевищує 50 тис. грн., але й  набуття іншим законним способом права власності на земельну ділянку, квартиру (будинок), транспортний засіб (механізм).

Тому, якщо Ви отримали спадщину, отримали в дар майно, транспорті засоби, необхідно терміново повідомити про це Управління, надавши підтверджуючі документи.

Оставить комментарий

avatar
250