Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

TOTAL-SNOW: «НІЖНА-СНІЖНА КАЗКА ЗИМИ»

Джерело: Никополь ART

TOTAL-SNOW: «НІЖНА-СНІЖНА КАЗКА ЗИМИ»
27 Гру 2019 14:35 | Новини Нікополя

Саме в цей казковий період на базі ЦДБ, у Центрі родинного читання та дозвілля «Дивосвіт», на території магічного WONDERLANDу, 5-й рік поспіль проводиться підсумок конкурсу «Ніжна-сніжна казка зими» на створення креативної новорічної іграшки своїми руками.

Як завжди, юні майстри створюють неперевершені вироби, і додають їх до нашої бібліотечної виставки. В цьому році було дуже складно вибрати найкращі, саме тому дитячі роботи були розміщені на нашій сторінці в Фейсбуці, де всі бажаючі мали можливість переглянути і проголосувати (з 19 по 24 грудня) за ті, які стали їм до вподоби.

25 грудня відбулося урочисте і довгоочікуване свято-нагородження учасників та переможців ювілейного конкурсу «Ніжна-сніжна казка зими», в якому взяли участь юні майстри та їх родини з усього міста.

За результатами інтернет голосування переможцями ювілейного конкурсу на створення креативної новорічної іграшки своїми руками стали: Волошина Аня – 232 голоси, Заполучникова Дар’я -112, Солдатов Богдан 98 та Дмитроченко Евеліна – 89.

На святі дітлахи та їх батьки, які мали можливість поринути у світ дитинства, із захопленням брали участь у веселих конкурсах та розвагах, які вдало поєднувалися з урочистим нагородженням. Особлива подяка батькам, які з неперевершеною акторською майстерністю, натхненням та творчим підходом змогли зануритися і відтворити чарівні образи казкових героїв. Родини жваво відповідали на питання вікторин та з задоволенням ділилися сімейними традиціями зустрічі Нового Року.

Відвідати виставку і помилуватися роботами, які не залишать вас байдужими, ви зможете до 14 січня 2020 року на території WONDERLANDу (абонемент 5-9 класів).

 

Оставить комментарий

avatar
250