Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відбудеться щорічний Форум SmartBuilding

Відбудеться щорічний Форум SmartBuilding
26 Гру 2019 16:55 | Новини Нікополя

13-14 лютого 2020 року у Міжнародному виставковому Центрі (м. Київ, Броварський пр-т, 15) відбудеться щорічний Форум Smart Building.

SMART BUILDING – міжнародна професійна виставка і конференція, що демонструє світові і українські досягнення в галузі інтелектуальних систем і автоматизації, енергоефективності та smart рішень для створення «Розумного міста».

Це єдиний майданчик в Україні, який об’єднує стартапи, невеликі локальні компанії, а також відомі світові бренди і компанії ринку розумних технологій і будівництва.

В рамках ділової програми заплановано проведення одноденної конференції (14 лютого) і виступи понад 30 спікерів. Серед відвідувачів заходу – міські голови та голови райдержадміністрацій, керівники комунальних підприємств, ЖЕКів, ОСББ, керуючих компаній, керівники будівельних компаній та представники бізнесу.

Для представників міських та районних адміністрацій, комунальних підприємств вхід на виставку і конференцію – безкоштовний. Реєстрація за посиланням:  https://iot-forum-kiev.ticketforevent.com/

Оставить комментарий

avatar
250