Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Запорізька АЕС: є план з вироблення електроенергії 2019!

Джерело: Запорізька АЕС

Запорізька АЕС: є план з вироблення електроенергії 2019!
24 Гру 2019 15:05 | Новини Нікополя

24 грудня 2019 року о 01 годині 50 хвилині Запорізька атомна електростанція виконала планове завдання з виробництва електроенергії за 2019 рік – 37 млрд 669 млн кВтг.

«Рік, що минає, ми завершуємо достроковим виконанням річного плану. Це трудове досягнення – результат наполегливої та сумлінної праці всього багатотисячного колективу висококваліфікованих спеціалістів Запорізької АЕС. Запорізька атомна електростанція – джерело світла і благополуччя для мільйонів жителів України, адже кожна четверта кіловат-година виробляється саме на Запорізькій АЕС», – прокоментував подію генеральний директор ЗАЕС Петро Котін.

За 35 років надійної і безпечної роботи Запорізька АЕС стала головним в Україні підприємством, яке забезпечує промисловість і населення доступною і екологічно чистою електроенергією.

Запорізька АЕС – вагома складова паливно-енергетичного комплексу України.  Щорічно найпотужніше енергогенеруюче підприємство південно-східного регіону України – Запорізька АЕС виробляє понад 23% від загального виробництва електроенергії в країні.

В даний момент на Запорізькій АЕС в роботі знаходяться чотири енергоблока. На енергоблоках №3 та №6 тривають планово-попереджувальні ремонти.

З початку експлуатації станція вже виробила понад 1 трлн 168 млрд кВтг екологічно чистої електроенергії.

Запорізька АЕС – надійне та безпечне виробництво електроенергії, екологічна чистота та охорона навколишнього середовища, соціальні гарантії та професійний розвиток персоналу.

 

 

 

 

Оставить комментарий

avatar
250