Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Шановні нікопольці!

Шановні нікопольці!
8 Кві 2019 17:50 | Новини Нікополя

Для забезпечення гласності та участі членів територіальної громади у здійсненні місцевого самоврядування, враховуючи подані ініціативи щодо проведення громадських слухань від інститутів громадянського суспільства, відповідно до розпорядження Нікопольського міського голови від 08.04.2019 № 81-р «Про проведення громадських слухань з питання обговорення проекту рішення про затвердження складу Громадської ради, обраної на установчих зборах 17.04.2018 року»  (далі – громадські слухання) 19 квітня 2019 року о 17.00 год за адресою: м. Нікополь, вул. Патріотів України, 94 в приміщенні  комунального закладу «Нікопольський культурно-дозвіллєвий центр» відбудуться громадські слухання.

Для участі у громадських слуханнях запрошуються мешканці міста Нікополя, депутати Нікопольської міської ради, посадові особи виконавчих органів міської ради, представники громадських організацій та місцевих осередків партійних організацій, підприємств, установ та організацій.

Реєстрація учасників громадських слухань здійснюватиметься з 16.00 до 16.50 год. Для реєстрації на участь у громадських слуханнях необхідно пред’явити паспорт громадянина України або інший документ, що посвідчує особу та місце реєстрації.

Оставить комментарий

avatar
250