Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Міський голова провів робочу зустріч з представниками компанії TIU Canada

Міський голова провів робочу зустріч з представниками компанії TIU Canada
19 Гру 2019 09:05 | Новини Нікополя
Сьогодні у конференційній залі відбулась робоча зустріч міського голови Андрія Фісака з президентом компанії TIU Canada Майклом Юрковичем та директоркою компанії TIU Canada Валентиною Беляковою.
Обговорили проведення благодійної акції до дня Святого Миколая для дітей закладів загальної середньої освіти міста Нікополя та питання співпраці в галузі альтернативної енергетики.
У 2019 році місцевий бюджет отримав близько 1 мільйона грн орендної плати за використання земельної ділянки комунальної власності площею 15 гектарів, на якій збудована сонячна електростанція потужністю 10,5 мегават компанії TIU Canada. До мережі Об’єднаної енергетичної системи України подано майже 11,5 мільйонів кіловат-годин електроенергії.
У липні 2019 року з метою популяризації відновлюваної енергетики канадська енергетична компанія TIU Canada подарувала громаді міста Нікополя лавку, яка перетворює сонячну енергію в електрику, дозволяє заряджати до чотирьох гаджетів в будь-який час доби, а також роздає Wi-Fi. Сонячну лавку встановлено у парку «Молодіжний» (біля фонтану напроти ЦУМу).

Оставить комментарий

avatar
250