Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Запорізькій АЕС підбили підсумки щорічного огляду-конкурсу «Ми так працюємо, живемо і відпочиваємо»

Джерело: Запорізька АЕС

На Запорізькій АЕС підбили підсумки щорічного огляду-конкурсу «Ми так працюємо, живемо і відпочиваємо»
18 Гру 2019 15:22 | Новини Нікополя

У міському палаці культури «Сучасник» відбулося підведення підсумків щорічного огляду-конкурсу цехів Запорізької АЕС «Ми так працюємо, живемо і відпочиваємо» та святковий концерт з кращих творчих номерів художньої самодіяльності учасників конкурсу. Цього року конкурс проходив під егідою ювілейної дати – 35-річчя Запорізької АЕС.

Виступаючи з вітальними словами, представники адміністрації та профспілкового комітету станції відзначили, що всі учасники щорічного огляду-конкурсу талановиті і вміють не тільки добре працювати, а й відпочивати.

Серед цехів з чисельним складом менше 500 осіб перше місце посіла служба головного метролога, друге місце – у цеху дезактивації, на третьому місці – загін відомчої воєнізованої охорони.

Серед цехів з чисельним складом більше 500 осіб перше місце – у цеха теплової автоматики та вимірювань, друге посів електричний цех,  третє – управління будівництва.

За традицією також відбулося нагородження переможців конкурсу в номінаціях: «Кращій за професією молодий працівник», серед яких були й  переможці галузевого конкурсу, «Кращій висококваліфікований працівник», а також переможці конкурсу доповідей  на науково-технічні та соціальні теми серед молоді. Грамотами та дипломами були відзначені їх наставники.

Не оминули увагою й підрозділи, які стали призерами  конкурсів технічних засобів та наочного приладдя: на краще утримання виробничих приміщень, конкурсу плакатів з теми «Культура безпеки» та доповідей на тему «Культура безпеки АЕС: проблеми та  шляхи вирішення», утримання територій підрозділами та їх ландшафтного благоустрою.

Конкурс «Ми так працюємо, живемо і відпочиваємо» проводиться на Запорізькій АЕС з 1998 року. Його головна мета – розвиток ініціативи і творчих здібностей працівників підприємства.

 

Оставить комментарий

avatar
250