Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікополі за придбання та зберігання наркотичних засобів для подальшого збуту колишній в’язень знову опинився на лаві підсудних

У Нікополі за придбання та зберігання наркотичних засобів для подальшого збуту колишній в’язень знову опинився на лаві підсудних
16 Гру 2019 12:53 | Новини Нікополя

У Нікополі за придбання та зберігання наркотичних засобів для подальшого збуту колишній в’язень знову опинився на лаві підсудних.

Нікопольською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно 38-річного громадянина за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту наркотичних засобів в особливо великих розмірах, вчинене повторно).

Неодноразово судимий за аналогічні злочини мешканець Нікополя, після звільнення з місць позбавлення волі, належних висновків не зробив, на шлях виправлення не став та продовжив скоювати злочини.

Так, чоловік придбав рідину, що містить особливо небезпечний наркотичний засіб – опій ацетильований масою близько 21 г (що є особливо великим розміром), розфасував у пластикових та скляних пляшках різної ємності для подальшого збуту.

У серпні 2019 року чоловік був зупинений працівниками поліції через куріння тютюнових виробів у заборонених законом місцях. Під час складання адміністративного протоколу у затриманого було виявлено 9 пляшок з вказаною наркотичною речовиною.

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Оставить комментарий

avatar
250