Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Визначено переможців конкурсу доповідей «Краще виробниче рішення»

Джерело: Запорізька АЕС

Визначено переможців конкурсу доповідей «Краще виробниче рішення»
5 Гру 2019 09:37 | Новини Нікополя

На Запорізькій АЕС за підтримки ГО «Українське ядерне товариство» пройшов  конкурс доповідей «Краще виробниче рішення» на науково-технічні, соціальні та профспілкові теми.

Представили свої роботи молоді працівники з електричного цеху, цеху теплової автоматики та вимірювань, експлуатаційного підрозділу, цеху засобів диспетчерського технологічного управління.

Переважна більшість тем ґрунтувалася на виробничих дослідженнях, технічних рішеннях, пропозиціях з впровадження раціоналізаторських винаходів.

Переможцем в цьому напрямку став машиніст насосних установок експлуатаційного підрозділу Євген Мовчан, який запропонував модернізувати метод системи контролю герметичності оболонок тепловиділяючих елементів в режимі перевантаження. Друге місце посів інженер електричного цеху Ігор Майданський, презентувавши свої доробки щодо імітатора високовольтного вимикача 750 кВ для виконання комплексних випробувань мікропроцесорних пристроїв релейного захисту. Пропозиція електрослюсаря ЦТАВ Тетяни Пархоменко запровадити високов’язкі демпфери для захисту АЕС від сейсмічних і вібраційних навантажень забезпечила їй третє місце.

Вперше розглядалося перспективне іміджеве питання щодо амбасадорів в атомній енергетиці. З цією дискусійною доповіддю представниця цеху засобів диспетчерського технологічного управління Анна Скороспєлова здобула перемогу в соціальному блоці конкурсу.

Серйозна увага була приділена принципам STAR і культурі безпеки на індивідуальному рівні. Ця тема принесла друге місце ще одній представниці ЦТАВ Карині Победря.

«Теми, які я чую останні кілька років на цьому конкурсі, дуже перспективні та цікаві. Про це говорить і те, що наші працівники отримують призові місця й на галузевому конкурсі. Тому нам є, ким пишатися», –  зазначив заступник головного інженера ВП ЗАЕС з технології та інжинірингу Ігор Мурашов.

 

 

 

 

 

Оставить комментарий

avatar
250