Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Перші підсумки акцій «Шафа добра» та «Дітям від щирих сердець»

Перші підсумки акцій «Шафа добра» та «Дітям від щирих сердець»
26 Лис 2019 10:05 | Новини Нікополя

Нікопольський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді висловлює щиру подяку усім небайдужим нікопольчанам, які приєдналися до благодійної акції «Добра шафа» та передають для соціально незахищених сімей одяг, взуття та іграшки. Також висловлюємо велику подяку учням, педагогічному колективу, адміністрації КЗ «НЗСШ 24» та Цурук Анні за вагомий внесок у збір подарунків та канцтоварів до Дня Св. Миколая для діток із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Нагадуємо, що акція «Шафа добра» є постійною, кожен бажаючий може допомогти, адже надаючи допомогу, ви надаєте не просто матеріальні цінності, а даруєте радість та надію на краще життя. Також, запрошуємо до нашої «Шафи добра» громадян, які потребують такої допомоги.

Благодійна акція до Дня Св. Миколая «Дітям від щирих сердець» триватиме до 19.12.2019 р. Закликаємо людей з добрим серцем, благодійників, підприємства нашого міста, долучитись до спільної справи – поринути в казку здійснення дитячих мрій. Нехай іскра благодійності та милосердя запалить вогник казкових сподівань, тепла і радості у ваших серцях та серцях нікопольської малечі.

Речі, у належному стані, можна приносити до центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: вул. Електрометалургів, 17/1.

Графік роботи: ПН-ЧТ 09.00-18.00

ПТ 09.00-16.45

Перерва 13.00-13.45

Оставить комментарий

avatar
250