Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відбулось засідання робочої групи з підготовки Плану доброчесності міста Нікополя

Відбулось засідання робочої групи з підготовки Плану доброчесності міста Нікополя
25 Лис 2019 12:18 | Новини Нікополя
Сьогодні в приміщенні міської ради відбулось установче засідання робочої групи з підготовки Плану доброчесності міста Нікополя під головуванням міського голови Андрія Фісака.
В Україні вже декілька років поспіль тривають амбітні реформи – антикорупційна та децентралізації, основна мета яких полягає в зміцненні верховенства права, підвищенні рівня прозорості та доброчесності інституцій, а також зменшенні рівня корупції.
Запобігання корупції на місцевому рівні потребує чітких та дієвих кроків, послідовне виконання яких допоможе знизити корупційні ризики в діяльності міських рад.
Метою підготовки Плану є визначення ефективних стратегічних, а також практичних заходів, направлених на протидію корупції в місцевих органах влади, а також посилення їх спроможності в процесі створення та застосування механізмів запобігання корупції.
Очікувані результати від впровадження Плану:
‒ усунення/мінімізація корупційних ризиків, виявлених при проведенні оцінки корупційних ризиків в діяльності міських рад;
‒ посилення спроможності органів місцевого самоврядування у процесі створення і застосування механізмів запобігання корупції;
‒ посилення довіри та участі громадськості у протидії корупції у містах;
‒ підвищення іміджу органів місцевого самоврядування.

Оставить комментарий

avatar
250