Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Запорізькій АЕС пройшла місія технічної підтримки ВАО АЕС

Джерело: Запорізька АЕС

На Запорізькій АЕС пройшла місія технічної підтримки ВАО АЕС
19 Лис 2019 10:05 | Новини Нікополя

З 11 по 15 листопада на Запорізькій атомній електростанції пройшла місія технічної підтримки ВАО АЕС. Досвідчені фахівці з різних країн світу не лише спостерігали за роботою персоналу, спілкувалися з керівниками різних ланок та їх підлеглими, а й ділилися досвідом.

Особлива увага експертів була зосереджена на обходах робочих місць персоналу керівниками АЕС та спостереженнях при виконанні робіт – напрямку, який завжди потребує вдосконалення.

Слушні рекомендації під час спільної роботи надходили не лише від представників місії, а й від фахівців Запорізької АЕС – експерти відзначили високий рівень співпраці та зворотнього зв’язку.

В процесі діалогу народжувалися заходи й рекомендації, які стануть основою підсумкового звіту. З упевненістю можна сказати, що головна мета місії – використовуючи досвід інших АЕС світу, отримати нові знання стосовно заявленої теми, досягнута.

«Є всі підстави вважати, що місія технічної підтримки пройшла плідно і буде корисною з точки зору розвитку сучасних форм роботи з персоналом на Запорізькій АЕС. Станція готова дослухатися до всіх рекомендацій та втілювати їх у життя», – зазначив генеральний директор ВП ЗАЕС Петро Котін.

«Я хочу ще раз подякувати за те, що місія відбулася. Розумію, яка це відповідальність. Безпосередньо під час місії ми зрозуміли, що теми коучингу та спостережень мають велике значення для керівників і топ-менеджерів. Тому не варто обмежуватися лише напрямком «експлуатація», – резюмував радник ВАО АЕС-МЦ Іван Гончаров.

Протягом місяця після завершення місії від експертів на Запорізьку АЕС надійде відповідний звіт. А ВАО АЕС у свою чергу чекатиме від станції план реалізації та впровадження рекомендованих заходів. На це відводиться близько трьох місяців.

 

Оставить комментарий

avatar
250