Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В Нікополі відзвітували про проекти-переможці конкурсу «Бюджет участі-2019»

В Нікополі відзвітували про проекти-переможці конкурсу «Бюджет участі-2019»
18 Лис 2019 11:31 | Новини Нікополя

На засіданні експертної групи з партиципаторного бюджетування виконавці тридцяти проектів-переможців конкурсу «Бюджету участі 2019 року» звітували про їх виконання.

В загальноосвітній школі № 25 спортивного залу і спортивного майданчика не було до цього року. Зараз тут встановили ворота для міні-футболу та гандболу, п’ять турників, рукоход «змійку» та шведську стінку. Нове спортивне обладнання до вподоби учням школи, які займаються не лише на уроках фізкультури а й просто на перервах. Також школярі власноруч зробили і встановили зі старих стільців лавки для відпочинку.

На території гімназії № 15 встановлюють чотири вуличні тренажери: грибний тренажер, орбітрек, тяга зверху та горизонтальний жим ногами.

Нове обладнання для спортивного майданчика з’явилося в школі № 11. Це гімнастичний комплекс «Спорт» та тренажер «жим сидячи від грудей тяга зверху». Нове обладнання, якого так бракувало шкільному майданчику, залюбки освоюють учні як молодших так і старших класів.

У міській лікарні №4 встановлено систему відео спостереження з десяти камер. Дані усіх десяти камер відео спостереження виводяться на екран одного монітору та дозволяють відстежувати все, що відбувається в приміщенні. Це безумовно підвищило безпеку як працівників так і відвідувачів лікарні.

В Управлінні соціальної політики Нікопольськї міської ради, що знаходиться на вулиці Отаманській, встановлено та введено в експлуатацію повітряно-теплову завісу.

Біля загальноосвітньої школи №5 облаштували пішохідну доріжку з тротуарної плитки та встановили зовнішнє освітлення. Також новий тротуар уклали від школи №2 до зупинки залізничний вокзал.

На вулиці Херсонській тротуар облаштовано асфальтобетонним покриттям. На вулиці Княжій від будинку 100 до автобусної зупинки «ізюмська» облаштовано тротуар для пішоходів, тепер їм не заважатимуть калюжі та бруд.

Біля будинку 68А на вулиці Микитинській тротуар загального користування облаштовано новою тротуарною плиткою. Біля будинку 42А на вулиці Електрометалургів встановлено 3 тренажери на розвиток різних груп м’язів: орбітрек, атлетичний комплекс «жим сидячи від грудей».

Декоративну огорожу встановлено на вулиці Малиновського біля будинків № 2/1, 2/2, 2/3 та 2/4. Крім того тут встановили 6 лавочок. Назва проекту-переможця «Красивий двір – щасливі люди».

У сквері визволення, що знаходиться навпроти медичного коледжу, встановлено арт-об’єкт «Крила Ніки». Кожен бажаючий може сфотографуватися на фоні цієї металевої скульптури.

Вздовж будинку № 12Б на проспекті Трубників облаштовано плиткою тротуарну доріжку, яка веде до дошкільного навчального закладу №12 «Світлячок».

На вулиці Шевченка тепер є дитячий майданчик з п’яти елементів. А для того, щоб на майданчику було чисто, не забули встановити дві урни.

Також на засіданні експертної групи обговорювались основні питання стосовно підготовки до конкурсу 2020 року. У грудні планується провести форум для авторів проектів. Прийом проектів розпочнеться 2 січня 2020 року та триватиме протягом 30-ти календарних днів.

Оставить комментарий

avatar
250