Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Для нікопольських вчителів початкових класів пройшов цікавий семінар

Для нікопольських вчителів початкових класів пройшов цікавий семінар
15 Лис 2019 11:47 | Новини Нікополя

14 листопада 2019 року на базі КЗ «НСЗШ № 20» пройшов міський семінар для молодих вчителів початкової школи та вихователів ЗДО ««Взаємодія дошкільної та початкової освіти. Питання та шляхи реалізації».

Мета семінару:
– підвищення професійної компетентності молодих педагогів;
– обмін досвідом вихователів ЗДО та вчителів початкових класів;
– ознайомлення з новими формами методичної роботи, спрямованої на підвищення мотивації педагогів до змін в умовах реформування освіти;
– демонстрація інноваційних Інтернет-ресурсів на практиці;
– залучення освітян до активного пошуку шляхів підвищення мотивації дітей дошкільного віку та учнів початкових класів до навчання;
– запровадження інноваційних підходів щодо гармонійного розвитку особистості дитини в період дошкільного дитинства та старту Нової української школи; вивчення змісту та структури нових Державних стандартів дошкільної та початкової освіти.

Під час семінару своїм досвідом поділилися вчителі 1-х класів Хрущова С.В., Макарова Ж.В., Михайличенко А.В., Головко Т.В., які продемонстрували заняття «Ранкова зустріч», уроки: «Я досліджую світ» та «Математика».

Учасники семінару зійшлися на думці, що забезпечити розумну наступність можливо. Для цього потрібен діалог – діалог партнерів. А центром уваги має бути дитина.

Оставить комментарий

avatar
250