Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відбулася виробнича нарада з кадрових питань

Джерело: Запорізька АЕС

Відбулася виробнича нарада з кадрових питань
15 Лис 2019 08:46 | Новини Нікополя

Нарада з кадрових питань пройшла на Запорізькій АЕС за участю виконавчого директора з персоналу ДП «НАЕК «Енергоатом» Олександра Остаповця. На зустрічі з адміністрацією АЕС він окреслив напрямки роботи з формування та розвитку кадрового резерву, обговорив питання стосовно зміни структури підприємства.

Кадровий резерв – одне з найважливіших питань на підприємстві. Структура, яка займатиметься на ЗАЕС розвитком кадрового потенціалу, підбором працівників, їх навчанням має бути цілісною.

Сьогодні співпраця єдиною командою з генеральним директором передбачається, зокрема, серед таких підрозділів як навчально-тренувальний центр (НТЦ), управління кадрів, управління з розвитку персоналу, управління нормування праці. Лідером цього потужного напрямку має стати НТЦ.

Під час зустрічі також детально були обговорені питання модернізації повномасштабного тренажера, які стоять на контролі Держатомрегулювання. Не менш актуальним є й завдання з організації ефективної експлуатації тренажерного комплексу спеціальної підготовки ремонтного персоналу. До практичних занять у тренажерному комплексі НТЦ планується залучати не тільки ремонтний персонал відокремлених підрозділів НАЕК, але й усіх студентів профільних вузів після третього курсу.

На нараді було розглянуто й низку питань соціальної сфери. «Саме персонал був, є й залишатиметься на першому місці, адже саме він виконує надскладну і надважливу роботу з вироблення електроенергії» –, зазначив Олександр Остаповець.

Оставить комментарий

avatar
250