Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікополі проходить благодійна акція «Шафа добра»

У Нікополі проходить благодійна акція «Шафа добра»
14 Лис 2019 11:35 | Новини Нікополя

«Добро починається з тебе!» Під таким девізом у Нікопольському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проходить доброчинна, благодійна акція «Шафа добра» зі збору та передачі жіночих, чоловічих та дитячих речей родинам, які опинилися в складних життєвих обставинах та потребують допомоги.

У кожного з нас є одяг, який ми не носимо, речі дітей та інших членів родини, які марно лежать в шафі, ми пропонуємо Вам віддати ці речі сім’ям, які їх потребують.

В першу чергу допомогу отримають малозабезпечені, багатодітні сім’ї, одинокі матері, внутрішньо переміщені особи, пенсіонери, які мають замалий дохід. Ці сім’ї матимуть змогу безкоштовно обрати необхідний їм одяг та радіти, що не потрібно витрачати на нього останні кошти.

Якщо у Вас є зайвий дорослий та дитячий одяг, постільна білизна, іграшки, книжки, Ви можете допомогти сім’ям, які їх потребують. Речі приймаються за адресою: м. Нікополь, вул. Електрометалургів 17/1, бажано випраними та без плям.

Щиро дякуємо людям, які хочуть та прагнуть допомогти, за підтримку акції «Шафа добра». У кожного з нас є можливість відкрити своє серце, бути небайдужим до людських складнощів життя. Завжди треба пам’ятати, що в тяжкій ситуації може опинитися кожен з нас.

Оставить комментарий

avatar
250