Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля
13 Лис 2019 09:20 | Новини Нікополя

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

Реконструкція ПЛ 150 кВ Л-129 ПС «Нікопольська-150» – ПС «Феросплавна-330», ділянка опор №1-35, буде проходити по трасі існуючої лінії електропередачі на землях Нікопольської міської ради Дніпропетровської області та Нікопольського районної ради Дніпропетровської області. Довжина  ПЛ 150 кВ становить 7,05 км, з яких: в охоронній зоні діючих ПЛ 4,03 км; по ріллі в охоронній зоні діючих ПЛ 2,34 км; по просіці в охоронній зоні діючих ПЛ 0,68 км (3,41 км в межах Нікопольської міської ради Дніпропетровської області; 3,64 км в межах Нікопольського районної ради Дніпропетровської області).

(загальні технічні характеристики, у тому числі параметри планованої діяльності (потужність, довжина, площа, обсяг виробництва тощо), місце провадження планованої діяльності)

Оставить комментарий

avatar
250