Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

XV Форум Організації молоді Атомпрофспілки

Джерело: Запорізька АЕС

XV Форум Організації молоді Атомпрофспілки
8 Лис 2019 15:04 | Новини Нікополя

Представники Організації молоді ЗАЕС прийняли участь у XV Форумі Організації молоді Атомпрофспілки «Atomic marathon 2019», що носить ім’я засновника Атомпрофспілки Олександра Юркіна.

Відкрив XV Форум ОМА привітальним словом голова Атомпрофспілки Валерій Матов. Від імені президента НАЕК «Енергоатом» учасників форуму привітав виконавчий директор з персоналу Олександр Остаповець. Також виступили голова ППО НАЕК «Енергоатом» – заступник голови Атомпрофспілки Олексій Лич, заступник голови Федерації профспілок України Євген Драп’ятий та заступник голови Атомпрофспілки Павло Прудніков.

На початку Форуму за результатами цьогорічного фотоконкурсу Організації молоді Атомпрофспілки відбулося відзначення його переможців у чотирьох тематичних розділах. Було нагороджено молодих профлідерів Грамотою Президії ЦК Атомпрофспілки за вагомий внесок у розвиток Організації молоді Атомпрофспілки, нагородами від ДП «НАЕК «Енергоатом» — за сумлінну працю молодих активістів.

ЦК Атомпрофспілки нагороджені Олена Іващенко (ЕЦ) та Андрій Туз (ЕП), Подякою президії ЦК Атомпрофспілки відзначені Наталія Чорна (ЦТАВ), Каріна Занога (ВЯБ), Анастасія Гулюк (ВРХЛ).

За сумлінну працю з розвитку молодіжного руху нагороджені Грамотою профспілкового комітету ДП «НАЕК «Енергоатом» Оксана Бабенко (СВНтаПБ), Сергій Потинг (ЦТАВ) та Юрій Шаманов (СЕБтаС).

На панельних дискусіях з керівництвом Енергоатому, були розкриті дуже важливі для нашого сучасного суспільства теми: «Робота ДП «НАЕК «Енергоатом» в умовах нової моделі енергоринку», «Енергетичний міст Україна – ЄС. Запорука енергетичної безпеки держави», «Державне регулювання діяльності у сфері використання ядерної енергетики України, як запобігання виникнення аварій на АЕС». Професіоналізм експертів вражав, вони з легкістю відповіли на всі багаточисельні запитання слухачів.

Представниця Запорізької АЕС Тетяна Соловіцька разом зі своєю командою підготувала презентацію та доповідь на тему: «Професійне зростання. Кадровий резерв компанії. Збереження молодих працівників компанії в умовах економічної ситуації в Україні».

Експертом з теми, на якій завжди будуть сперечатися, «Гендерна рівність. Жінка в атомній галузі» також виступила представниця від ВП ЗАЕС Марія Рижкова (ЦД).

Своїм досвідом роботи з молоддю профспілок ділилися також профспілкові лідери України та Білорусі. Були озвучені проблеми та досягнення профспілок, зокрема у досвіді молодіжного руху, Субрегіональної організації IndustriAll та EPSU.

У 2020 році Молодіжній організації Атомпрофспілки виповниться 20 років! Тож на засіданні було підбито підсумки роботи Організації молоді Атомпрофспілки у поточному році та затверджені заходи на наступний ювілейний для ОМА рік. А саме: проведення творчого форуму ОМА (в рамках якого відбудеться XV Конкурс КВН серед організацій молоді Атомпрофспілки) у м. Вараш; XVII Спартакіада Організації молоді Атомпрофспілки разом з Х турніром «Силачі Атомпрофспілки» у м. Славутич; сходження на найвищу гору України – Говерлу, приурочене до Дня Державного Прапора України; VI Фотоконкурс серед членів Організації молоді Атомпрофспілки; ХVІ Форум Організації молоді Атомпрофспілки та розширене засідання Центральної ради Організації молоді.

Оставить комментарий

avatar
250