Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Представники Запорізької АЕС беруть участь в XVІІ Міжнародному форумі «ПЕК України: сьогодення та майбутнє»

Джерело: Запорізька АЕС

Представники Запорізької АЕС беруть участь в XVІІ Міжнародному форумі «ПЕК України: сьогодення та майбутнє»
7 Лис 2019 10:12 | Новини Нікополя

У Міжнародному виставковому центрі Києва проходить XVII Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє», в якому ВП «Запорізька АЕС» бере участь у складі експозиції ДП «НАЕК «Енергоатом».

Міжнародний форум ПЕК – це гарна нагода познайомитись з усіма компаніями паливно-енергетичного комплексу країни на галузевих експозиціях і зокрема, атомно-промислового комплексу України.

Атомну енергогенеруючу галузь представляє ДП «НАЕК «Енергоатом» і відокремлені підрозділи компанії: Запорізька, Южно-Українська, Рівненська та Хмельницька атомні станції, «Атомремонтсервіс», «Атоменергомаш», «Аварійно-технічний центр», «Атомприлад» і «Автоматика і машинобудування».

Під час роботи спільної експозиції відвідувачі мають можливість познайомитися з роботою всіх чотирьох АЕС України, в тому числі і найбільшої в Європі Запорізької атомної електростанції. На сьогоднішній день ЗАЕС виробляє понад 22% від загальної генерації електричної енергії в країні і понад 40% від вироблення електроенергії атомними станціями України.

Оставить комментарий

avatar
250