Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

4 листопада відбувся особистий прийом міського голови Андрія Фісака

4 листопада відбувся особистий прийом міського голови Андрія Фісака
6 Лис 2019 09:30 | Новини Нікополя

Особистий прийом громадян – одна з форм спілкування керівництва виконавчого комітету міської ради з мешканцями міста і проводиться для реалізації громадянами свого права на звернення та оперативного вирішення актуальних питань.

Для вирішення піднятих питань та надання більш точної відповіді на прийомі присутні заступники міського голови та керівники відповідних підрозділів.

Перше звернення стосувалось збору коштів у школах та дитячих садках. Андрій Петрович наголосив, що примусові збори коштів у навчальних закладах заборонені. Тому ніхто не має права вимагати від батьків здавати кошти на ті чи інші потреби. Грошові внески можуть бути лише добровільними (благодійними) і перераховуватись на спеціальні рахунки. Піднімалось питання і щодо інформації про медичне страхування дітей. Відповідну інформацію заявникам надала начальник відділу освіти і науки Олена Селютіна.

Також звучали питання щодо виділення матеріальної допомоги, обрізки дерев, ремонту покрівлі та вентиляційних вікон у підвалі будинку № 6 на вул. Отаманська.

Жителька будинку № 10 за вул. Станіславського звернулась з проханням відновити тротуар та встановити пішохідний перехід по вул. Станіславського (від пр. Трубників до вул. 50 років НЗФ).

З питанням щодо незгоди з виставленим ТОВ «КУБ ЛТД» боргом у розмірі 1980 грн звернулась жителька вулиці Грушевського. Присутній на прийомі представник ТОВ «КУБ ЛТД» ознайомився з наданими документами заявниці та взявся розібратися в даній проблемі.

Уважно вислухавши сутність всіх питань, Андрій Петрович надав пояснення всім хто звернувся за допомогою та доручив відповідальним керівникам сприяти у вирішенні питань.

Оставить комментарий

avatar
250