Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Джерело: Запорізька АЕС

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
4 Лис 2019 15:14 | Новини Нікополя

ДП «НАЕК «Енергоатом» проведе публічні обговорення питань реалізації комплексної зведеної програми підвищення безпеки енергоблоків атомних електростанцій (КЗПБ) у 2019 році в м. Енергодар

ДП «НАЕК «Енергоатом» з метою неухильного подальшого підвищення ядерної безпеки, забезпечення ефективної та надійної роботи енергетичної галузі, доведення безпеки атомних енергоблоків України до рівня, що відповідає міжнародно визнаним вимогам з ядерної безпеки та охорони довкілля реалізує Комплексну (зведену) програму підвищення безпеки енергоблоків атомних електростанцій (КЗПБ) (Постанова Кабінету Міністрів України №1270 від 07.12.2011 р.).

Зведені заходи КЗПБ, їх переліки за типами енергоблоків, а також картки кожного заходу КЗПБ оприлюднені мовою оригіналу на офіційному веб-сайті ДП НАЕК «Енергоатом» за посиланням:

http://energoatom.kiev.ua/ua/actvts/integrated_security_program/

Відповідно до положень Плану екологічних та соціальних заходів КЗПБ та Плану залучення зацікавлених сторін КЗПБ, з метою підтримання конструктивних тривалих взаємовідносин з особами як всередині країни, так і за її межами, які зазнають або потенційно можуть зазнати впливу від реалізації КЗПБ, та іншими зацікавленими щодо реалізації КЗПБ сторонами, включаючи екологічні та соціальні аспекти, НАЕК «Енергоатом» проведе публічні обговорення в місті-супутнику Запорізької АЕС Енергодарі 11 листопада 2019 року.

 

Захід відбудеться в Культурно-діловому центрі ВП ЗАЕС за адресою:

м. Енергодар, вул. Центральна, 6.

Початок заходу – 10.00.

Запрошуємо всіх зацікавлених осіб прийняти участь у зустрічі.

 

Контактна особа – Зібніцький Роман Григорович, начальник відділу інформаційно-іміджевих проектів. Тел. (044) 277-79-08; e-mail: pr@atom.gov.ua

Оставить комментарий

avatar
250