Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Для нікопольських вчителів було проведено регіональний практикум

Для нікопольських вчителів було проведено регіональний практикум
1 Лис 2019 09:43 | Новини Нікополя

30 жовтня 2019 року на базі КЗ «НСШ І – ІІІ ступенів №5», що є тренінговим центром, з метою обміну досвідом роботи у Всеукраїнському експерименті, було проведено регіональний практикум «Особливості викладання предметів вивчення в межах дослідно-експериментальної роботи Всеукраїнського рівня».

Педагоги експериментальних шкіл (КЗ «НСШ І – ІІІ ступенів №5», ННВК «Гімназія №15» та СПМШ) поділилися досвідом упровадження в освітньому проекті «Крила успіху» (1-3 класи) інноваційних форм і методів організації навчання, спрямованих на підвищення ефективності початкової освіти.

Відкрила практикум методист НМЦ Болгаріна Л.О., яка познайомила гостей із історією впровадження експериментального проекту в практику роботи шкіл м. Нікополя.

Із вступним словом до присутніх звернулася директор школи Полякова Н.І. Доповідь за темою семінару: «Особливості викладання предметів вивчення в межах дослідно експериментальної роботи Всеукраїнського рівня» представила заступник директора з НВР КЗ «НСШ І – ІІІ ступенів №5» Грищенко В.П.

Розвитку професійної компетентності вчителів щодо ефективної реалізації концептуальних засад реформування початкової загальної освіти сприяли майстер класи, проведені педагогами – початківціями: «Особливості викладання предметів вивчення в 2-3 класах: українська мова» ( Олексієнко Л.Д., КЗ «НСШ І – ІІІ ступенів №5»), «Особливості викладання предметів вивчення в 2-3 класах: математика» (Павленко Л.М., ННВК «Гімназія №15»), «Нестандартні підходи в організації відпочинку учнів: рухливі перерви»(Осадча Л.С., КЗ «НСШ І – ІІІ ступенів №5»), «Особливості викладання предметів вивчення в 2-3 класах: всесвіт» (Вірютіна І.М., СПМШ), «Особливості викладання предметів вивчення в 2-3 класах: театральне мистецтво» (Макаренко І.І., КЗ «НСШ І – ІІІ ступенів №5»), «Особливості викладання предметів вивчення в 2-3 класах: мистецтво слова» (Погорєла І.В., СПМШ), «Особливості викладання предметів вивчення в 2-3 класах: фізична культура» ( Федоренко І.О., СПМШ), «Нейробіка як засіб когнітивного розвитку здібностей учня» (Антонова М.І., КЗ «НСШ І – ІІІ ступенів №5»).

Оставить комментарий

avatar
250