Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Запорізька АЕС виконала план з виробництва електроенергії за жовтень

Джерело: Запорізька АЕС

Запорізька АЕС виконала план з виробництва електроенергії за жовтень
1 Лис 2019 08:42 | Новини Нікополя

31 жовтня 2019 року Запорізька атомна електростанція виконала план з виробництва електроенергії за жовтень – 3 млрд 679 млн кВтг.

«Працюючи єдиною командою, колектив Запорізької АЕС продовжує безпечно, надійно та ефективно виконувати поставлені перед ним планові завдання з вироблення електроенергії для промисловості і населення України, Станція працює з чітким дотриманням вимог українських і міжнародних правил, норм і стандартів з ядерної, радіаційної та екологічної безпеки», – прокоментував подію генеральний директор Запорізької АЕС Петро Котін.

Зараз на Запорізькій АЕС в роботі перебувають 5 енергоблоків. На енергоблоці №1 йде 36 доба капітального планово-попереджувального ремонту. Всі роботи виконуються згідно з графіком.

Зауважень до роботи основного обладнання діючих енергоблоків та персоналу немає. Сумарна потужність генераторів становить 5050 МВт.

З початку 2019 року Запорізька атомна електростанція вже виробила більше 31 млрд кВтг, а з моменту пуску першого енергоблока – ВП ЗАЕС виробила понад 1 трлн 162 млрд кВтг екологічно чистої електроенергії.

Запорізька АЕС працює надійно і безпечно.

Оставить комментарий

avatar
250