Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Жителі Нікопольського району вимагають ремонту дороги Нікополь – Чкалове

Жителі Нікопольського району вимагають ремонту дороги Нікополь – Чкалове
31 Жов 2019 12:53 | Новини Нікополя

Жителі Чкаловської ОТГ Нікопольського району Дніпропетровської області неодноразово звертались до керівництва Служби автомобільних доріг України (Укравтодору) з приводу жахливого стану автошляху Т-0432 Нікополь-Божедарівка та негайного проведення ремонту дорожнього покриття відрізку вищевказаної дороги Нікополь – Чкалове. Звертались до колишнього Прем’єр Міністра України Володимира Гройсмана. Однак за останні два роки жодної копійки на ремонт автошляху Т-0432 не було виділено, жодної ями не було не те що заасфальтовано, навіть не засипано асфальтним зрізом з ремонту інших доріг.

Про це інформаційна служба «Радіо Ностальжі 102.4 FM» дізналася з петиції опублікованій на сайті Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Жителі громади в минулому році самі на свій ризик власними автомобілями та причепами возили та засипали величезні вибоїни на дорозі. Обурені мешканці Чкаловської громади неодноразово проводили мирні акції протесту на автошляху, навіть з перекриттям та блокуванням руху автотранспорту, однак Служба автомобільних доріг України навіть на наступний 2020 рік не планує проведення ремонту автошляху Т-0432.

Вищезазначений відрізок автошляху Т-0432 Нікополь-Божедарівка нещадно кожного дня експлуатується транспортом «Птахокомбінату «Дніпровський». Десятки одиниць великотоннажних автомобільних, тракторних та інших транспортних засобів «Птахокомбінату «Дніпровський» щодня задіяні в технологічному циклі вирощування, доставки кормів, вивезення відходів виробництва та перевезення птиці бройлерів з трьох окремо розташованих черг на території сусідньої Першотравневської сільської ради і в цьому технологічному циклі використовуються дороги загального призначення державного та обласного підпорядкування.

Тому мешканці Чкаловської громади звертаються до голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександра Бондаренко, з проханням клопотання до Кабінету Міністрів України щодо виділення коштів на ремонт автошляху Т-0432, а саме відрізку Нікополь-Чкалове у 2020 році.

Оставить комментарий

avatar
250