Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

30 жовтня працівники «Міськавтодору-1» проводили роботи з благоустрою міста

30 жовтня працівники «Міськавтодору-1» проводили роботи з благоустрою міста
31 Жов 2019 10:10 | Новини Нікополя

Робітники дільниці благоустрою, крім збору викидного сміття, збирала опале листя вздовж центральних вулиць нашого міста. Окрема бригада збирала сміття та гілки вздовж доріг.

Робітники дільниці технічного забезпечення об’єктів благоустрою продовжували зносили тополі на вулиці Каштановій біля Селянського ринку.

Також комунальники проводили підготовку території для облаштування автобусної зупинки Плавнева на вулиці Херсонській. Вони прибирали гілля дерев, які ростуть близько до проїжджої частини дороги, для забезпечення так званого трикутника видимості, необхідного для безпечного руху як транспорту, так і пішоходів.

Через коротке замикання в кабелі частина вулиці Чехова, що на мікрорайоні Лапинка, залишилася без освітлення. Для того, щоб вирішити проблему комунальники замінили самонесучі ізольовані провідники, які вийшли з ладу, на нові.

Крім того, робітники Міськавтодору ремонтували світлофорний вузол на перехресті проспекту Трубників і вулиці Станіславського. Робота сигналів світлофора була відновлена.

До речі, минулого тижня комунальники прибрали звалище сміття на вулиці Івана Богуна. Зараз тут знову, завдяки старанням нікопольців, зібрано звалище. Що ж, при такому ставленні до чистоти в нашому місті робітники Міськавтодору без роботи не залишаться ще довго.

Оставить комментарий

avatar
250