Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Запорізька АЕС до осінньо-зимового періоду готова

Джерело: Запорізька АЕС

Запорізька АЕС до осінньо-зимового періоду готова
31 Жов 2019 08:50 | Новини Нікополя

Підготовка атомної станції до проходження осінньо-зимового періоду – один з найважливіших щорічних заходів, що включає в себе цілий комплекс робіт. Всього було заплановано 115 заходів. Наразі всі заходи – виконано.

Комісія ДП «НАЕК «Енергоатом» розглянула стан виконання організаційно-технічних заходів, затверджених адміністрацією ВП ЗАЕС. За результатами її роботи встановлено, що умови готовності до роботи в осінньо-зимовий період виконано.

Ще в березні був виданий наказ, що вводить в дію «План організаційно-технічних заходів з підготовки Запорізької АЕС до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 рр.», підсумком виконання організаційно-технічних заходів якого є забезпечення стійкої і безаварійної роботи станції в осінньо-зимовий період.

Наказом визначено склад центральної комісії на чолі з головним інженером станції, а також порядок організації виконання і контролю запланованих заходів.

До їх числа увійшли роботи з ремонту покрівель, відновлення скління будівель та споруд, утеплення колодязів та комунікацій, налагодження припливно-витяжної вентиляції, перевірка працездатності та усунення виявлених дефектів загальностанційного обладнання і обладнання енергоблоків №№1-6, виконання ревізії та ремонту систем опалення, водопостачання та каналізації об’єктів промзони та інше.

Оставить комментарий

avatar
250