Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В Нікополі пройшов осінній фестиваль-ярмарок

В Нікополі пройшов осінній фестиваль-ярмарок
29 Жов 2019 17:55 | Новини Нікополя

Минулої суботи на центральній алеї парку Перемоги гудів-гуляв Нікопольський ярмарок. Організатори заходу: Нікопольська міська рада та Нікопольська комерційно-індустріальна палата.

Відкривав ярмарок купець першої гільдії Ігнатій Іванович Єрлашов. На ярмарку були представлені товари та вироби від майстрів з різних міст України: унікальний керамічний посуд, крафт-продукти та напої, мед та продукція з меду, асортимент сирів домашнього виготовлення, солодощі, трав’яні чаї та багато іншого.

Також всі бажаючі мали змогу продегустувати такий ароматний напій як глітвейн, який готували з різними фруктами та спеціями та покуштувати справжній козацький куліш, який приготували у великому 100-літровому казані.

Святковий концерт підготували творчі колективи нашого міста та Нікопольського району. Для тих, хто прийшов на ярмарок крім різноманітних товарів підготували вікторини, конкурси та розіграші призів, веселі змагання, козацькі ігри та розваги.

Під час ярмарку відбувся благодійний збір домашньої консервації та інших продуктів для учасників АТО. Волонтери передадуть їх в зону Операції об’єднаних сил України та у військові шпиталі.

Оставить комментарий

avatar
250