Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нікопольці прибирали сміття на набережній

Нікопольці прибирали сміття на набережній
25 Бер 2019 14:35 | Новини Нікополя

Державним рибним агентством було ініційовано всеукраїнську акцію «Чисті водойми – екологічно здорова країна», яка пройшла 23 березня. До акції приєднались і небайдужі нікопольці. Вони прибирали одне з найулюбленіших місць відпочинку городян – міську набережну.

– До акції залучилися Нікопольський рибальський клуб, працівники управління зрошувальних систем Нікополя, – розповідає заступник начальника рибоохоронного патруля в Дніпропетровській області Валерій Донченко. – Ця акція проводиться без всілякого примусу, хто хоче, той допоможе. Можна ходить, прогулюючись по набережній, і розказувати, як все захаращено і засмітчено, а можна вийти і взяти участь у приборці цього сміття.

Члени Нікопольського рибальського клубу прибирали територію, де зазвичай любителі рибної ловлі проводять свій вільний час. На думку рибалок, на міській набережній стало б помітно чистіше, якщо вжити необхідних заходів.

– Основна причина засміченості в тому, що немає сміттєвих баків в достатній кількості, – вважає заступник голови правління «Нікопольський рибальський клуб» Андрій Ільченко, – а також потрібно залучати патрулі Муніципальної поліції. Знаєте, нічого так не дисциплінує, як фінансове покарання – штраф.

Оставить комментарий

avatar
250