Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нікопольські дзюдоїсти відсвяткували своє професійне свято

Нікопольські дзюдоїсти відсвяткували своє професійне свято
29 Жов 2019 13:13 | Новини Нікополя

Щороку 28 жовтня відзначається Всесвітній день Дзюдо. Всесвітньою федерацією дзюдо датою святкування було вибрано 28 жовтня – день народження великого майстра бойових мистецтв і засновника школи Кодокан Дзігоро Кано. Всесвітній день дзюдо має свій символ – уклін, повага до суперника. Дзюдо – не просто вид спорту. Це система освіти, яка виховує в людині повагу, честь, завзятість, відвагу і інші якості особистості.

Цю дату відзначають не тільки спортсмени-дзюдоїсти, тренери, а й прості люди, захоплені цим мистецтвом. У це свято проходять щорічні урочисті заходи, змагання, обміни досвідом, майстер-класи, показові виступи.

На передодні цього дня 27 жовтня тренери-викладачі з дзюдо Нікопольської дитячо-юнацької спортивної школи «Трубник» Олександр Темураєв, Володимир Задорожний, Карина Астахова разом з батьківським комітетом та юними вихованцями відсвяткували День дзюдо на базі відпочинку “Нептун” в селі Капулівка. Цей день дітям запам’ятається веселими іграми, солодкими призами, гарним настроєм, смачними шашликами та шурпою.

Оставить комментарий

avatar
250