Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

«Україна – співзасновниця ООН»

«Україна – співзасновниця ООН»
28 Жов 2019 12:29 | Новини Нікополя

Питання миру – надзвичайно актуальні та болючі для кожного українця. Зважаючи, що минулий тиждень, містив дату створення ООН – організації, яка покликана підтримувати мирне співіснування світової спільноти, старші учасники клубу вихідного дня “Дружнє коло”, що збирає дітей та підлітків для змістовного дозвілля в Центральній дитячій бібліотеці, поділилися своїми думками на цю тему, а молодші через творчість виразили прагнення миру.

Переглянувши відеоматеріали про історію створення ООН, роль і місце України в цьому процесі, діти дізналися, що Організація Об’єднаних Націй ще багато десятиліть тому стала синонімом миротворчості у світовому масштабі, співучасті у встановленні справедливості на міжнародній арені, не має кордонів і об’єднує весь світ, пройшовши довгий шлях від зародження у післявоєнній Європі до визнання абсолютною більшістю країн.

Станом на 2019 рік членами ООН є 193 країн. Наша держава має свої представництва при ООН – у Нью-Йорку та Женеві. На жаль, одне з питань підлітків залишилося без відповіді: чому ж наша країна потерпає від агресивних дій сусіда, втрачає своїх громадян, а резолюції Генеральної Асамблеї блокуються? Сподіваємося, спільними зусиллями ситуація буде врегульована: Україна поверне собі анексовані території, здобуде перемогу і запанує мир!

Оставить комментарий

avatar
250