Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Водій – професія важлива та відповідальна

Джерело: Запорізька АЕС

Водій – професія важлива та відповідальна
25 Жов 2019 16:15 | Новини Нікополя

27 жовтня працівники транспортного цеху відзначатимуть професійне свято – День автомобіліста. Щодня вони виконують відповідальну та важливу роботу: здійснюють перевезення працівників Запорізької АЕС на станцію та в місто, а також доставляють цінні вантажі.

На сьогоднішній день в транспортному цеху працює 352 водія. Щодня їм доводиться керувати різними видами транспорту: легковими автомобілями, спеціалізованою технікою, вантажівками та автобусами. Автопарк транспортного цеху налічує 480 одиниць різної техніки.

На Запорізькій АЕС працюють досвідчені водії, адже перевозити пасажирів та цінні вантажі – дуже відповідальна робота. В транспортному цеху давно заведено, що водій та транспорт – це обличчя і цеху, і атомної станції. Отже, куди б не їхав транспорт ВП ЗАЕС, водії завжди дотримуються правил безпеки та проявляють високу культуру водіння.

За високі показники у роботі, сумлінну працю та з нагоди професійного свята кращі працівники транспортного цеху відзначені почесними званнями та подяками.

«Всі наші колективи працюють заради безперебійної роботи транспортного цеху та виконують надважливе завдання – перевезення пасажирів і вантажів», – зазначив начальник транспортного цеху ВП ЗАЕС Ігор Прочан.

Оставить комментарий

avatar
250