Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В Нікополі закривається стаціонарне відділення протитуберкульозного диспансеру

В Нікополі закривається стаціонарне відділення протитуберкульозного диспансеру
22 Жов 2019 15:13 | Новини Нікополя

В Нікопольському протитуберкульозному диспансері закривається стаціонарне відділення. Тому була визначена група хворих, які будуть переведені в обласний протитуберкульозний диспансер на стаціонарне лікування. І друга група хворих, які будуть виписані додому та отримуватимуть амбулаторне лікування.

«З кожним хворим була проведена бесіда: хто йде на виписку і на амбулаторне лікування а хто переводиться в обласний диспансер. Три людини відмовились від переведення до обласного протитуберкульозного диспансеру, вони були виписані і вже отримують відповідне лікування. Двох хворих, у зв’язку з тяжким станом, доправили на лікування до обласного диспансеру на кареті швидкої допомоги. Інших було виписано на амбулаторне лікування», – сказала завідуюча диспансерно-поліклінічним відділенням №5 КЗ «Нікопольський протитуберкульозний диспансер» ДОР Альбіна Шершньова.

З кожним пацієнтом була проведена бесіда під час якої їм роз’яснили, що на час амбулаторного лікування медичні препарати хворим будуть приносити додому медсестри кампанії БОБТ «Мережа». Крім того пацієнти будуть отримувати соціальну допомогу.

Оставить комментарий

avatar
250