Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Комп’ютерні курси в дії!

Комп’ютерні курси в дії!
22 Жов 2019 12:01 | Новини Нікополя

Сучасні курси для підлітків – це можливість користуватися сучасними програмами і платформами – взаємодіяти з операційною системою Windows, професійно працювати в текстових редакторах, техніках форматування і управління даними, вміти інтегрувати дані з різних програмних продуктів пакету Microsoft Office.

Це можливість навчитися прийомам безпечної роботи в Internet, ефективному пошуку інформації, роботі з електронною поштою. Одна з важливих завдань навчання на цьому курсі для школярів – це вміння робити привабливі презентації. Для цього вивчаються основні правила графічного дизайну і розширені можливості програми PowerPoint, яка стала еталоном для підготовки до публічної презентації будь-яких даних.

Діти з успіхом зможуть застосовувати отримані знання в подальшій своїй кар’єрі – для представлення доповідей, ідей, результатів виконаної роботи, товарів і послуг і багато чого іншого. Комп’ютерні курси для дітей та підлітків передбачають формування у дітей просунутих навичок в роботі з комп’ютером. Завдяки отриманим знанням хлопці та дівчата зможуть отримувати відмінні оцінки і завоюють авторитет вчителів та однолітків.

Оставить комментарий

avatar
250