Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нікопольці збираються на другу мирну акцію під стіни ДТЕК

Нікопольці збираються на другу мирну акцію під стіни ДТЕК
21 Жов 2019 12:32 | Новини Нікополя

Мешканці Нікополя планують мирну акцію під стінами ДТЕК. Люди незадоволені вимогами енергетиків збільшувати договірну потужність за окрему плату.
25 жовтня, о 9:00, під офісом ДТЕК, на 8-му кварталі, жителі зберуться на мирну акцію. Вийти на мітинг людей спонукає знову бездіяльність енергетиків. Питання з електропостачанням населення в Нікополі залишається відкритим.

На початку цього опалювального сезону жителі міста стурбовані ситуацією з перебоями в електропостачанні, які були минулого року. Жителі міста хочуть зимувати в теплі, а не страждати від постійних перебоїв з електрикою. А також люди виступають проти обмеження споживаної потужності. На сьогодні ДТЕК надає лише 3 кВт кожному з абонентів. Хочете мати більше, наприклад 5 кВт – тоді доплачуйте за кожний наступний від 1400 до 1700 гривень.

Після проведення першої акції, яка відбулася 30 вересня, начальник Нікопольського РЕМ Віктор Боднар обіцяв вирішити ситуацію до 4 жовтня. Та вирішення цього гострого питання не було знайдене. Далі ініціативною групою було прийнято рішення звернутися до керівництва міста. 15 жовтня вдалося потрапити на прийом до мера. Але і там знайти вирішення питання не вдалося, тому жителі вийдуть на черговий мітинг.

Оставить комментарий

avatar
250