Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Працівники Запорізької АЕС – призери V-фотоконкурсу Організації молоді Атомпрофспілки

Джерело: Запорізька АЕС

Працівники Запорізької АЕС – призери V-фотоконкурсу Організації молоді Атомпрофспілки
18 Жов 2019 14:54 | Новини Нікополя

Працівники Запорізької АЕС за підсумками V-фотоконкурсу Організації молоді Атомпрофспілки стали його призерами, отримавши два золота, два срібла, дві бронзи і приз глядацьких симпатій у двох номінаціях.

Фотоконкурс проводився за чотирма номінаціями:

1. «Енергія у всьому» (популяризація і пропаганда атомної енергетики та промисловості – машини та обладнання, репортажне фото та т.п.);

2. «Енергетики поза професією» (все про захоплення людей);

3. «Світ – очима об’єктиву» (кадр, зроблений в потрібному місці у потрібний час);

4. «Найоригінальніший селфі-знімок» (портретне фото).

Також окремо у кожній з номінацій визначалися фотосвітлини на «Приз глядацьких симпатій» за результатами голосування у Facebook.

Переможці конкурсу обирались за трьома основними критеріями оцінки робіт – художність, оригінальність та технічність.

У номінації «Енергетики поза професією» перше місце здобула фотографія інженера цеху теплової автоматики та вимірювань Балицької Надії «Енергія танцю», друге місце – у інженера управляння роботи з громадськістю та ЗМІ Черненко Андрія з фотороботою «Воля до перемоги. Регата на кубок ВП ЗАЕС 2019».

У номінації «Світ – очима об`єктиву» працівникам Запорізької АЕС дісталися всі призові місця: перше місце посіла робота Балицької Надії «Казочка про кульбабку», друге місце – знімок інженера-програміста служби інформаційних технологій Супрунюка Олександра «Єдність». Трете місце зайняв знімок Черненко Андрія «Пейзажні етюди Айвазовського на Дніпрі». Приз глядацьких симпатій здобула фотографія інженера-проектувальника проектно-конструкторського підрозділу Бондаренко Ольги «Майстри маскування».

У номінації «Енергія у всьому» трете місце посіла фотографія Черненко Андрія «Енергетичні охоронці на варті». Приз глядацьких симпатій у цій номінації здобула фотографія «Сила та потужність» техніка електричного цеху Іващенко Олени.

Усі призери номінацій та володарі призів глядацьких симпатій отримають грошові винагороди.

Оставить комментарий

avatar
250