Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В закладах освіти Нікополя на цьому тижні тривають ремонтні роботи

В закладах освіти Нікополя на цьому тижні тривають ремонтні роботи
18 Жов 2019 10:00 | Новини Нікополя

У дошкільному навчальному закладі № 38 «Малятко», що розташований на вулиці Дружби, розпочато поточний ремонт внутрішньої системи теплопостачання. Тут замінюють старі радіатори на нові. Ця будівля була побудована в 1975 році минулого століття, тому зрозуміло, що система опалення вже потребує заміни. Ремонт опалювальної системи проходить за кошти місцевого бюджету. Його планується закінчити за два дні.

У дошкільному навчальному закладі № 53 «Золотий півник» на вулиці Віктора Усова триває капітальний ремонт будівлі з енергозберігаючими технологіями.
– Сума ремонту за договором складає майже 7 мільйонів 700 тисяч гривень. Цей ремонт став можливим завдяки співпраці міської влади Нікополя з Північною екологічною фінансовою корпорацією (NEFCO), – прокоментувала начальник відділу освіти і науки Нікопольської міської ради Олена Селютіна.

Тут вже встановлені нові двері та нові металопластикові вікна, частково замінено водопровід, повністю відремонтована покрівля.
Наразі тут закінчуються роботи з утеплення фасаду будівлі. Навколо будівлі буде зроблено нове вимощення. Слід зазначити, що незважаючи на проведення капітального ремонту, дошкільнята відвідують цей дитячий садочок, і результат утеплення будівлі вже помітний. В приміщенні стало суттєво тепліше.

У дошкільному навчальному закладі № 30 «Оленка», що на вулиці Трубченка, 7 жовтня розпочався капітальний ремонт з енергозберігаючими технологіями. Старі вікна замінюють на нові, металопластикові, тривають роботи з утеплення фасаду та даху будівлі. Крім того, тут буде повністю замінено опалювальну систему та відновлено вимощення. На час ремонту вихованці цього дошкільного закладу знаходяться в інших дитячих садочках нашого міста.

– Цей ремонт відбувається за кошти субвенції 30-ти кілометрової зони та місцевого спів фінансування. Загальна сума ремонту складає 7 мільйонів 900 тисяч гривень, – сказала Олена Селютіна.

Оставить комментарий

avatar
250