Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Молоді фахівці Запорізької АЕС – справжні професіонали свого діла

Джерело: Запорізька АЕС

Молоді фахівці Запорізької АЕС – справжні професіонали свого діла
16 Жов 2019 08:49 | Новини Нікополя

З 10 по 11 жовтня на промисловому майданчику Запорізької АЕС проходив XV галузевий конкурс професійної майстерності серед молодих фахівців відокремлених підрозділів ДП «НАЕК «Енергоатом». Вперше захід проводився за дев’ятьма спеціальностями.

На офіційній церемонії нагородження головний інженер – перший заступник генерального директора Запорізької АЕС Дмитро Сабадін від імені адміністрації Запорізької АЕС подякував учасникам конкурсу за активність, прагнення до розвитку і вдосконалення. «Конкурс професійної майстерності в черговий раз показав наскільки високий рівень вашої підготовки. Шість команд від відокремлених підрозділів Компанії «НАЕК «Енергоатом» виступили гідно, показавши високий рівень професіоналізму. Дуже радує, що в конкурсі активну участь бере молодь, яка переймає все найкраще від досвідчених керівників, щоб в майбутньому гідно експлуатувати атомні електростанції України», – відзначив Дмитро Сабадін.

Роботу конкурсантів оцінювали члени конкурсних комісій у складі керівників структурних підрозділів, у яких проводився конкурс, представників НАЕК «Енергоатом», відокремлених підрозділів та організації молоді первинної профспілкової організації Компанії.

Представники Запорізької АЕС гідно представили станцію на конкурсі професійної майстерності, виборовши найбільшу кількість призових місць, а саме:

– 1 місце – Колобов Михайло Олександрович, спеціальність «Оператор спецводоочищення»;

– 1 місце – Склема Денис Русланович, спеціальність «Електрозварник ручного зварювання»;

– 1 місце – Вільчинський Євген Олегович, спеціальність «Електрослюсар з ремонту й обслуговування автоматики та засобів вимірювань електростанцій»;

– 1 місце – Олійник Оксана Володимирівна, спеціальність «Машиніст крана»;

– 2 місце – Волков Сергій Михайлович, спеціальність «Інструктор (з теоретичної підготовки оперативного та ремонтного персоналу навчально-тренувального центру)»;

– 3 місце – Тарасов Андрій Олегович, спеціальність «Машиніст-обхідник з турбінного устаткування»;

– 3 місце – Маловічко Олександр Олексійович, спеціальність «Токар»;

– 3 місце – Соколов Андрій Дмитрович, спеціальність «Черговий дозиметрист».

Конкурси професійної майстерності проводяться з метою виявлення кращих за професійною майстерністю працівників відокремлених підрозділів ДП «НАЕК «Енергоатом».

Окрім дипломів учасників, переможці також отримають грошові премії.

Оставить комментарий

avatar
250