Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В Нікополі відзначили День Захисника України

В Нікополі відзначили День Захисника України
15 Жов 2019 09:18 | Новини Нікополя

Також цього святкового дня на площі біля Культурно-дозвіллєвого центру була розгорнута виставка експонатів, озброєння, проходили майстер-класи з розбору автоматів та надягання загальновійськового захисного комплекту. Всі бажаючі мали змогу пригощатися смачною кашею та чаєм, приготовлені на польовій кухні.

У Культурно-дозвіллєвому центрі відбувся святковий концерт, який підготували творчі колективи нашого міста. Заступник міського голови Юрій Сокол вручив Почесну Грамоту міського голови Андрію Бєлих – учаснику бойових дій в районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, члену ГО «Нікопольська спілка учасників бойових дій АТО/ООС».

Подяку міського голови отримав учасник бойових дій в районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, член ГО «Нікопольська спілка учасників бойових дій АТО/ООС» Руслан Кушнір.

Нікопольські діти власноруч виготовили обереги. Їх найближчим часом відправлять на передову Операції об’єднаних сил України.


Сердечна подяка кожному воїну, кожному командиру за високий професіоналізм, звитягу, героїзм, за справжній український бойовий дух, які вони щоденно проявляють під час захисту свободи, суверенітету та територіальної цілісності нашої держави!

Оставить комментарий

avatar
250