Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дощ не завадив відбутися у Нікополі Всеукраїнському турніру з легкої атлетики

Дощ не завадив відбутися у Нікополі Всеукраїнському турніру з легкої атлетики
7 Жов 2019 11:30 | Новини Нікополя

5 жовтня на стадіоні «Електрометалург» пройшов ІV Всеукраїнський турнір з легкої атлетики на призи Заслуженого тренера України, Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Марії Афанасіївни Цицарикової.

 

Вже четвертий рік поспіль в Нікополі збираються кращі юні легкоатлети і на цей раз гостями змагань стали спортсмени Запоріжжя, Кривого Рогу, Зеленодольська, Апостолового. Марія Афанасіївна віддала багато років свого життя для виховання не тільки талантових спортсменів, а й просто хороших та порядних людей, котрими можна назвати всіх її вихованців.

Вітали Марію Афанасіївну заступник міського голови Ольга Коник, начальник управління гуманітарної політики НМР Таїсія Мамонтова, начальник відділу з питань спорту управління гуманітарної політики НМР, вихованка Цицарикової М.А. Олександра Голованова, заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури і спорту України Володимир Воловик, срібна олімпійська призерка, заслужений майстер спорту, почесний громадянин Нікополя, директор КЗ НДЮСШ «Трубник», голова «Федерації легкої атлетики Нікополя» Олена Антонова, директор КЗ «ДЮСШ 1» Інна Галлямова.

Спортсмени Нікополя були представлені двома ДЮСШ: «КЗ «ДЮСШ 1» (тренери Юліан Кайбулаєв, Людмила Прядко, Юрій Осіпенко, ЗТУ Валерій Пасічник та Андрій та Єлизавета Суханова) та ДЮСШ«Електрометалург»(тренери Олександр та Наталя Пацеля, ЗТУ Володимир Воловик, Світлана Ганжа та Тетяна Кучукова).


Незважаючи на складні погоді умови, постійний дощ та вітер всі діти показали гідні результати. Адже для справжнього спорту та легкої атлетики немає поганої погоди.

Бажаємо Марії Афанасіївні довгих років життя, наснаги та здоров‘я! Та нехай вихованці та інші спортсмени радують тільки кращими результатами та новими рекордами!

Оставить комментарий

avatar
250