Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Представники Одеського національного політехнічного університету провели зустріч з випускниками Енергодара

Джерело: Запорізька АЕС

Представники Одеського національного політехнічного університету провели зустріч з випускниками Енергодара
3 Жов 2019 10:30 | Новини Нікополя

Представники Одеського національного політехнічного університету зустрілися із старшокласниками Енергодара. На зустріч із представниками ОНПУ зібралися учні випускних класів з усіх шкіл міста та їх батьки.

Профорієнтаційні заходи проводяться для старшокласників міста з ініціативи навчально-тренувального центру Запорізької АЕС, який вже багато років співпрацює із закладами вищої освіти, де готують фахівців для атомної галузі. Такі зустрічі проводяться з метою більш детально роз’яснити питання вступу та навчання у закладі вищої освіти, а також подальшого працевлаштування для тих, хто бажає пов’язати своє життя з атомною енергетикою.

Навчання студентів в ОНПУ відбувається на кафедрі «Атомні електричні станції» за трьома напрямками: експлуатація атомних станцій, радіаційний контроль та моніторинг, фізична ядерна безпека.

Серед випускників ОНПУ багато фахівців, що займають високі посади у ДП «НАЕК «Енергоатом» та на інших підприємствах ядерної галузі. Такі приклади мотивують та підвищують зацікавленість до навчання.

«На нашій кафедрі впроваджується тренажерна підготовка. З американськими університетами йдуть переговори про отримання нового обладнання для навчання. Таким чином ми намагаємося наблизити наше навчання до потреб галузі, щоб швидше відбувалася адаптація під час підготовки фахівців для АЕС», – розповів завідувач кафедри атомних електричних станцій ОНПУ Володимир Кравченко.

 

 

 

 

 

 

Оставить комментарий

avatar
250