Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Урочисте привітання дитячого будинку сімейного типу у місті Нікополі.

Урочисте привітання дитячого будинку сімейного типу у місті Нікополі.
1 Жов 2019 16:39 | Новини Нікополя

30 вересня 2019 року, до Дня усиновлення, відбулася подія – урочисте привітання дитячого будинку сімейного типу Бенди Тараса Вікторовича та Бенди Валентини Миколаївни.

У Нікополі ще сім дітей, позбавлених батьківського піклування, отримали сім’ю. В сім’ю Бенди на виховання та спільне проживання влаштовано трьох дівчат та четверо хлопчиків.

В урочистостях мала слово заступник міського голови – Коник Ольга Василівна. Вона привітала родину Бенди з цією чудовою подією і принесла подарунок.


Влада Нікополя надала дитячому будинку сімейного типу Бенди соціальне житло, а саме велику, простору, шестикімнатну квартиру по вулиці Княжій.
Також були присутні гості: депутат міської ради Пастухова Ольга Євгенівна та з Іспанії – президент неурядової асоціації «Терраса – допомога дітям України» Хосе Муньюс.


На сьогодні проблема сирітства і надалі є актуальною темою, і якщо Вам небайдужа ця тема, і Ви маєте бажання, невитрачену любов та можливість зробити ще одну дитину щасливою звертайтеся до: Нікопольського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: м. Нікополь, вул Електрометалургів, 17/1, фахівця із соціальної роботи – Зіміної О.В. ( т.0662964092)

Оставить комментарий

avatar
250