Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

30 вересня – День усиновлення

30 вересня – День усиновлення
27 Вер 2019 15:00 | Новини Нікополя

30 вересня Україна відзначає День усиновлення.

Мета цього свята – підтримка і розвиток сімейних форм виховання: національного усиновлення, опіки, піклування, прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу.

Це свято сильних благородних людей, що не залишились осторонь зламаних дитячих доль. Людей, які змогли стати другом, надією і підтримкою, змогли повернути віру дитини в добро і любов, подарували щасливе дитинство в родині. Тож недарма День усиновлення збігається із днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії.

Тільки уявіть, що більшість дітей потрапляє в інтернатні заклади з біологічних сімей, маючи живих маму і тата, які не дбають про них, залишають без догляду та уваги, знущаються та жорстоко поводяться з ними. Біологічні батьки відмовляються від новонароджених дітей. Як наслідок цього – хронічні хвороби, соціальна та педагогічна занедбаність, відставання у фізичному та психологічному розвитку.

Якби ви бачили, якими діти потрапляють в родину! Скільки тепла, турботи, любові необхідно дати маленькій зневіреній душі, щоб повернути віру в добро і любов, блискітки щастя в сумні налякані оченята, щоб почути дзвінкий щирий сміх та розтопити кришталики льоду в дитячому серці. Тільки в турботливій родині «гидке каченя» здатне перетворитися в «прекрасного лебедя». Не відмовляйте собі в щасті стати батьками для дітей, які так цього потребують. Станьте щасливою родиною тут і зараз.

Оставить комментарий

avatar
250