Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

НАГАДАЙТЕ ШКОЛЯРИКУ

НАГАДАЙТЕ ШКОЛЯРИКУ
27 Вер 2019 14:35 | Новини Нікополя

Про що треба нагадати школярику за сніданком, особливо якщо він першокласник?

З початком занять значну частину дня ваша дитина перебуває під наглядом вчителів. Однак не слід забувати, що педагогів у кільканадцять разів менше, ніж учнів, і, звісно, вони не зможуть простежити геть за всіма. Тож вам буде значно спокійніше, коли знатимете, що ваше сонечко саме не шукатиме собі пригод і буде максимально обережним.

Шановні батьки, коли ви відряджаєте своє чадо до школи, ще раз погляньте, чи не надто дорогі сережки у вухах вашої красуні, а мобільний у юного підкорювача дівчачих сердець? Окрім успіху у однолітків, такі речі викликають ще і нездорову цікавість у дорослих злочинців.

Ще одна типова проблема – ключі від квартири. Якщо ви даєте їх дитині, не вішайте на шию, щоб не загубились. Це перша ознака, що дитина вдома сама, а відповідно – стимул для злочинця. Кладіть їх у спеціально пришиту кишеню, про яку дитина не повинна нікому казати, навіть своїм друзям.

Звичайно, щоб дитина послухала ваших порад, вона повинна відчувати, що ви не просто черговий раз її «виховуєте», а щиро турбуєтесь про її безпеку. Не останнім виховним моментом є і власний приклад. Адже якщо мама сама перебігає вулицю на червоне світло і ніколи не зазирає у вічко перш ніж відчинити двері, дитина її не послухає.

Оставить комментарий

avatar
250