Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нікопольці зможуть безкоштовно перевірити серце, рівень глюкози та тиск

Нікопольці зможуть безкоштовно перевірити серце, рівень глюкози та тиск
24 Вер 2019 15:30 | Новини Нікополя

В обласному кардіоцентрі стартував тиждень безкоштовних обстежень

У Дніпропетровському обласному кардіологічному центрі стартували безкоштовні обстеження. Перевірити, чи справно працює серце, може будь-хто до кінця тижня.

«Щороку 29 вересня у світі відзначають День серця. Цьогоріч до цієї дати організували тиждень масових кардіологічних обстежень. Вони стандартні для виявлення можливої загрози серцевої хвороби. Для проходження медогляду направлення від сімейного лікаря не потрібно», – зазначила директор Дніпропетровського обласного кардіологічного центру Олена Лугова.

Спочатку у пацієнта перевірять кров на рівень глюкози та холестерину. Зроблять ЕКГ та УЗД серця. Все – безкоштовно.

Протягом декількох хвилин результати будуть на руках у кардіолога. Він проконсультує пацієнта щодо його стану здоров’я. У разі необхідності направить на додаткові обстеження. На весь медогляд – від 10 до 15 хвилин.

Пройти безкоштовне кардіологічне обстеження можна в Дніпропетровському обласному кардіологічному центрі з 23 до 29 вересня. Часи прийому – з 08:00 до 18:00.

Крім того, 27 вересня в торговому центрі пройде благодійна акція до Дня серця. Її організовує Дніпропетровська ОДА.

З 10:00 до 15:00 усі охочі зможуть безкоштовно перевірити кров на рівень глюкози, показники артеріального тиску та очне дно.

Адреса торгового центру: м. Дніпро, вул. Нижньодніпровська, 17.

Оставить комментарий

avatar
250