Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Діти з міста-супутника Запорізької АЕС стали призерами конкурсу «Енергоатом: робимо Україну світлішою!»

Джерело: Запорізька АЕС

Діти з міста-супутника Запорізької АЕС стали призерами конкурсу «Енергоатом: робимо Україну світлішою!»
24 Вер 2019 09:49 | Новини Нікополя

Юні та талановиті школярі з міста-супутника Запорізької АЕС Енергодара стали призерами Міжрегіонального дитячо-юнацького конкурсу «Енергоатом: робимо Україну світлішою!». Нагородження переможців і призерів фінального етапу міжрегіонального творчого змагання відбулося у Києві. Запорізьку АЕС на заході представляли п’ятеро талановитих дітей – переможців першого етапу конкурсу.

Творчі роботи на конкурсі були представлені в двох вікових категоріях в наступних номінаціях: «Образотворче мистецтво», «Декоративно-прикладне мистецтво та ЕкоАрт» і «Короткометражне відео».

В номінації «Образотворче мистецтво» (вікова категорія 14-16 років) почесне друге місце посіла робота Федорової Поліни – «Життєдайна енергія». У віковій категорії 10-13 років – треті місця посіли роботи Пелепецької Дар’ї «Місто, де я живу» і Соколова Михайла «Хай буде світло!». Ще двоє дітей, Ткаченко Вікторія і Кравець Леонід за свої чудові роботи в номінації «Декоративно-прикладне мистецтво та ЕкоАрт» були нагороджені заохочувальними призами від ДП «НАЕК «Енергоатом».

Під час фінальних заходів для учасників конкурсу була підготовлена цікава екскурсійно-пізнавальна програма столицею. Діти відвідали Музей телебачення і телецентр, Національний музей-заповідник «Софія Київська» та здійснили пішохідну прогулянку «Легенди Андріївського узвозу» з відвідуванням місця розкопок стародавнього кварталу на Поштовій площі.

У цьогорічному Міжрегіональному дитячо-юнацькому конкурсі брали участь діти з міст-супутників українських АЕС, а також м. Київ, м. Славутич та Іванківського району. До конкурсної комісії крім представників ДП «НАЕК «Енергоатом» вперше увійшли професійні художники, які відзначили високий рівень підготовки учасників.

Організаторами щорічного конкурсу дитячої творчості є адміністрація і первинна профспілкова організація Державного підприємства «НАЕК «Енергоатом».

ДовідкаМіжрегіональний дитячо-юнацький конкурс творчості «Енергоатом: робимо Україну світлішою!» проводиться серед молоді міст розташування відокремлених підрозділів ДП «НАЕК «Енергоатом», дітей працівників Дирекції Компанії, ВП Київського розташування та Іванківського району Київської області. Метою проведення конкурсу є популяризація творчості серед молоді та інформування учасників про атомну енергетику як стратегічну галузь, що забезпечує Україну електроенергією, сприяє добробуту, процвітанню та розвитку держави.

Оставить комментарий

avatar
250